Kajian Pengesanan Graduan

  • PDF
Saiz Teks:
Pengenalan Sistem kajian Pengesanan Graduan
 
Kajian ini bertujuan mendapatkan pandangan dan pengalaman anda terhadap beberapa aspek berkaitan program pengajian, kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan semasa anda mengikuti pengajian. Institusi pengajian anda juga ingin tahu bagaimana anda memasuki dan menghadapi cabaran alam pekerjaan. Maklum balas anda sangat penting bagi membawa perubahan yang membina kepada institusi anda dan juga kepada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia bagi meningkatkan lagi kualiti dan taraf pendidikan tinggi Negara. Ini juga merupakan salah satu cara anda untuk menyumbang kembali kepada institusi anda dan kepada bakal pelajar yang akan mengikuti pelbagai program pengajian di IPT.
 
 ** Graduan yang BELUM BEKERJA TIDAK DIBENARKAN untuk mengisi Kajian Pengesanan Graduan terlebih dahulu. 
 
**Graduan yang BELUM MENGISI tetapi Sudah Bekerja samada Bekerja Sendiri/ Separuh Masa/ Sepenuh Masa/ Melanjutkan pengajian/ Meningkatkan kemahiran/ Menunggu Penempatan, anda WAJIB mengisi Kajian Pengesanan Graduan dengan menghubungi Puan Rohaliza Binti Karim untuk Tatacara mengisi Sistem tersebut di talian 084-374001 / HP: 019-3000187. 
 
**Graduan dikehendaki menjawab soal selidik ini dan mencetak Slip Pengesahan Kajian untuk dikemukakan semasa proses pengambilan jubah konvokesyen. Sistem ini akan dibuka untuk dijawab oleh graduan bermula 25 JULAI 2016 sehingga Oktober 2016.
 
Terima kasih di atas kerjasama anda.
 
 
Kali terakhir dikemaskini Jumaat, 06 Januari 2017 08:41